Ik zoek een regenwatertank of regenwaterput

  • 30 jaar expertise in water
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Innovatieve oplossingen
  • Uitstekende service

12 juni 2019

Ik zoek een regenwatertank of regenwaterput

Ik zoek een regenwatertank of regenwaterput. Wij helpen u graag.

We worden ons steeds bewuster van regenwater. Door het veranderende klimaat krijgen we te maken met een grilliger regenpatroon. Gemeenten verplichten hun burgers en bedrijven steeds vaker om het regenwater op eigen terrein te houden. En wat doe je dan? Dan zoek je een regenwatertank of regenwaterput. Want met één of meerdere regenwatertanks kun je immers je regenwater opvangen en er wat nuttigs mee doen.

Regenwatertanks en -putten zijn er in allerlei soorten, in beton en in kunststof. Betonnen watertanks zijn over het goedkoper en hebben een positieve invloed op de kwaliteit van het regenwater. Kunststof tanks zijn handiger om te vervoeren en te plaatsen door het lagere gewicht. Bovendien zijn ze in lagere uitvoeringen beschikbaar en dat kan handig zijn bij hoog grondwater. Er zijn zelfs kunststof tanks die je inpandig kunt plaatsen.

Voor iedere situatie is er dus wel een geschikte regenwatertank te vinden. Wi je meer weten? Stuur dan even een mail naar [email protected]

Meer interessante nieuwsberichten

Trias Aqua

Trias Aqua

10 mei 2019

We maken uw gebouw, woonwijk of bedrijfsterrein klimaatbestendig, waterneutraal en zelfvoorzienend. Dat doen we aan de hand van de Trias Aqua. Deze geeft heel eenvoudig prioriteit aan het toepassen van maatregelen. 
Regenwater van dak

Alles over regenwater

11 juni 2019

Neerslag ontstaat wanneer de afmetingen van onderkoelde druppeltjes in wolken te groot worden, ze worden dan te zwaar en vallen naar beneden. Wolken ontstaan op hun beurt door verdamping van water op de aarde en met name de zee.
Regenwater

Mijn Waterfabriek helpt u met duurzaam watergebruik

11 juni 2019

Regenwater houdt ons steeds meer bezig. Klimaatverandering zorgt voor overlast door hevige regenbuien, soms voor verdroging, en in ieder geval voor stijgende kosten van de rioolheffing. 
20508074_l

Grijs water uitstekend opnieuw te gebruiken

11 juni 2019

Grijs water is het water dat afkomstig is van het douchen en wassen. Het wordt grijs genoemd omdat het maar heel licht verontreinigd is. Er komen alleen zeepresten en wat lichte vervuiling in voor en dan ook nog in lage concentraties.
permapack 35

Slimme oplossing voor infiltratie rondom de woning

11 juni 2019

Overlast van regenwater is eenvoudig op te lossen met Permapack. Dit zijn kleine, maar oersterke infiltratiekratten. U kunt er het regenwater in bufferen, het laten weglopen (infiltreren) in de grond of met de Permapack het regenwater transporteren naar een andere plek.