Bekijk onze video's

  • 30 jaar expertise in water
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Innovatieve oplossingen
  • Uitstekende service

Bekijk onze video's over regenwatersystemen en grijs watersystemen

Opnames Impuls Zeeland

Regenwatersysteem BUSINESS voor bedrijven en utiliteitsbouw

In deze uitzending van Impuls Zeeland zie je alles over het regenwatersysteem BUSINESS dat geschikt is voor bedrijven en utiliteitsbouw. De opnames zijn gemaakt bij zorgwoningen in Den Bosch.
Mannoury

Grijs watersysteem BUSINESS Eco bij de Mannoury woontorens

Bij de woontorens van Mannoury in Amsterdam wordt grijs water gezuiverd en hergebruikt voor de beplanting op het dak en de balkons. Zo blijft de gebouwen koeler, mooier en aangenamer.
HemelwaterJenever-Hooghoudt1

Jenever uit regenwater

In de voedselindustrie wordt erg veel drinkwater gebruikt. In deze video zie je hoe regenwater gezuiverd kan worden tot drinkwaterkwaliteit. Hooghoudt heeft daar jenever mee gemaakt. Dit was onderdeel van een Europees project.
Watertransitie

Watertransitie: wat kunnen we doen?

Klimaatverandering zorgt voor druk op onze watersystemen en zet de watertransitie in gang. Bekijk het gesprek daarover dat georganiseerd is door Feenstra, onder leiding van Chimène van Oosterhout.
Pompen voor regenwater

Instellingen van de Rainmaster Favorit SC - deel 1

Hier zie je de instellingen voor het regenwaterstation Rainmaster Favorit SC (Duitstalig). Dat is erg praktisch bij de inbedrijfstelling.  Bekijk ook deel 2.
Pompen voor regenwater

Instellingen van de Rainmaster Favorit SC - deel 2

Hier zie je de instellingen voor het regenwaterstation Rainmaster Favorit SC (Duitstalig). Dat is erg praktisch bij de inbedrijfstelling.  Bekijk eerst deel 1.
Grijs watersysteem

De werking van een grijs watersysteem voor woningen

Grijs water van je douche, bad en wastafels kan na een zuiveringstap uitstekend worden hergebruikt voor toiletspoeling en wasmachine. Zo gebruik je je water gewoon twee keer. Kijk zelf hoe eenvoudig dat is met Aqualoop.
Drainmax infiltratietunnel

De werking van Drainmax infiltratietunnels

De Drainmax tunnels zorgen voor infiltratie van regenwater in de grond. Ze zijn erg sterk, makkelijk te plaatsen en betaalbaar. Leer er alles over in deze video.
Purain regenwaterfilter

De werking van het Purain regenwaterfilter

Het zelfreinigende Purain filter zorgt voor een uitzonderlijk hoog rendement. Het principe is gebaseerd op de natuur. Deze video laat zien hoe.