• 30 jaar expertise in water
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Innovatieve oplossingen
  • Uitstekende service

16 februari 2021

Wat voor regenwateropvangsystemen bestaan er?

Als u regenwater wilt gebruiken, dan is dat soms een hele zoektocht. Want hoe moet je regenwater opvangen? Wat kun je er allemaal mee doen? Welke aanpassingen zijn er nodig in uw woning? Welke regenwaterput heeft u nodig? Wat voor regenwaterfilter en wat voor regenwaterpomp? En natuurlijk wat kost een regenwatersysteem?

Allemaal vragen waarop u antwoord zoekt. We willen het u graag makkelijk maken:

  1. Onder Onze producten vindt u alle verschillende regenwatersystemen.
  2. Onder de Projecten vindt u allerlei voorbeeldprojecten en kunt u zien welke regenwaterputten, regenwaterfilters en regenwaterpompen er bestaan.
  3. Onder Downloads vindt u heel veel technische details
  4. En bij de Kennisbank vindt u antwoord op de meest voorkomende vragen
Komt u er dan toch niet helemaal uit, stuurt u ons dan gewoon een mail of vul het contactformulier in. We helpen u graag verder.

Meer interessante nieuwsberichten

Trias Aqua

Trias Aqua

10 mei 2019

We maken uw gebouw, woonwijk of bedrijfsterrein klimaatbestendig, waterneutraal en zelfvoorzienend. Dat doen we aan de hand van de Trias Aqua. Deze geeft heel eenvoudig prioriteit aan het toepassen van maatregelen. 
Regenwater van dak

Alles over regenwater

11 juni 2019

Neerslag ontstaat wanneer de afmetingen van onderkoelde druppeltjes in wolken te groot worden, ze worden dan te zwaar en vallen naar beneden. Wolken ontstaan op hun beurt door verdamping van water op de aarde en met name de zee.
Regenwater

Mijn Waterfabriek helpt u met duurzaam watergebruik

11 juni 2019

Regenwater houdt ons steeds meer bezig. Klimaatverandering zorgt voor overlast door hevige regenbuien, soms voor verdroging, en in ieder geval voor stijgende kosten van de rioolheffing. 
20508074_l

Grijs water uitstekend opnieuw te gebruiken

11 juni 2019

Grijs water is het water dat afkomstig is van het douchen en wassen. Het wordt grijs genoemd omdat het maar heel licht verontreinigd is. Er komen alleen zeepresten en wat lichte vervuiling in voor en dan ook nog in lage concentraties.
permapack 35

Slimme oplossing voor infiltratie rondom de woning

11 juni 2019

Overlast van regenwater is eenvoudig op te lossen met Permapack. Dit zijn kleine, maar oersterke infiltratiekratten. U kunt er het regenwater in bufferen, het laten weglopen (infiltreren) in de grond of met de Permapack het regenwater transporteren naar een andere plek.