• 30 jaar expertise in water
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Innovatieve oplossingen
  • Uitstekende service

25 augustus 2022

Vacature Accountmanager binnendienst

Wil je graag in een leuk, succesvol, snelgroeiend bedrijf werken en ook nog eens bijdragen aan een duurzamere wereld? Kom dan bij ons werken als Accountmanager binnendienst. 

Meer interessante nieuwsberichten

Dichte kraan

Drinkwater bij 900.000 nieuwe woningen: in gevaar zonder directe maatregelen

26 september 2022

Als de overheid niet direct maatregelen neemt, is het onmogelijk alle 900.000 nieuwe woningen die tot 2030 worden gebouwd van drinkwater te voorzien. Dat stelt Vewin in de verkenning ‘Zekerstellen van de drinkwatervoorziening op korte en lange termijn’. Lees verder.  
Natuurinclusief bouwen

Meest natuurinclusieve leefomgeving verrijst in Amsterdam

12 september 2022

De gemeente Amsterdam heeft het concept GROEI van VORM geselecteerd als winnend plan voor Weespertrekvaart kavel 2 en 3 in Overamstel. GROEI wordt een van de meest natuurinclusieve plannen van Nederland. Voor de bewatering van de groenvoorziening worden regenwater en grijswater hergebruikt.
Online training

Webinar regenwatersystemen

1 september 2022

Klimaatverandering en druk op de drinkwatervoorziening maken het noodzakelijk om regenwater op te vangen en te gebruiken. Om jou als bouwprofessional te informeren hoe je dat het best kunt doen, organiseren we weer een webinar. Op 5 oktober van 13.00u-15.00u. Meld je gratis aan via deze link
Rainwater on roof

Waterbewust bouwen: wijziging Bouwbesluit en Drinkwaterbesluit

25 augustus 2022

Steeds vaker komen in Nederland perioden voor van droogte en verminderde beschikbaarheid van water als bron voor drinkwater. Drinkwater is essentieel voor de Nederlandse volksgezondheid, welzijn en welvaart.  Lees verder.