Trias Aqua

  • 30 jaar expertise in water
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Innovatieve oplossingen
  • Uitstekende service

10 mei 2019

Trias Aqua wijst de weg

Ons klimaat verandert, waardoor onze watersystemen onder druk komen te staan. We krijgen te maken met overlast van regenwater, maar juist ook met verdroging. Bronnen voor drinkwater worden schaarser en raken vervuild.

Daarnaast staan we aan de vooravond van de circulaire economie, waarin geen verspilling meer plaatsvindt van natuurlijke hulpbronnen. Dus ook niet van afvalwater, want daarin zit nog water, energie en grondstoffen en die kunnen we weer opnieuw gebruiken.

Het antwoord op deze ontwikkelingen zijn decentrale, circulaire en klimaatbestendige watersystemen. Mijn Waterfabriek levert deze.

We maken uw gebouw, woonwijk of bedrijfsterrein klimaatbestendig, waterneutraal of zelfs volledig zelfvoorzienend. Dat doen we aan de hand van de Trias Aqua.

Dit geeft heel eenvoudig prioriteit aan het toepassen van maatregelen. In ons programma vindt u daarvoor de producten en systemen.

Meer interessante nieuwsberichten

Regenwater van dak

Alles over regenwater

11 juni 2019

Neerslag ontstaat wanneer de afmetingen van onderkoelde druppeltjes in wolken te groot worden, ze worden dan te zwaar en vallen naar beneden. Wolken ontstaan op hun beurt door verdamping van water op de aarde en met name de zee.
Regenwater

Mijn Waterfabriek helpt u met duurzaam watergebruik

11 juni 2019

Regenwater houdt ons steeds meer bezig. Klimaatverandering zorgt voor overlast door hevige regenbuien, soms voor verdroging, en in ieder geval voor stijgende kosten van de rioolheffing. 
20508074_l

Grijs water uitstekend opnieuw te gebruiken

11 juni 2019

Grijs water is het water dat afkomstig is van het douchen en wassen. Het wordt grijs genoemd omdat het maar heel licht verontreinigd is. Er komen alleen zeepresten en wat lichte vervuiling in voor en dan ook nog in lage concentraties.
permapack 35

Slimme oplossing voor infiltratie rondom de woning

11 juni 2019

Overlast van regenwater is eenvoudig op te lossen met Permapack. Dit zijn kleine, maar oersterke infiltratiekratten. U kunt er het regenwater in bufferen, het laten weglopen (infiltreren) in de grond of met de Permapack het regenwater transporteren naar een andere plek.