Slimme oplossing voor infiltratie rondom de woning

  • 30 jaar expertise in water
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Innovatieve oplossingen
  • Uitstekende service

11 juni 2019

Slimme oplossing voor infiltratie rondom de woning

Oplossen regenwateroverlast

Overlast van regenwater is eenvoudig op te lossen met Permapack. Dit zijn kleine, maar oersterke infiltratiekratten. U kunt er het regenwater in bufferen, het laten weglopen (infiltreren) in de grond of met de Permapack het regenwater transporteren naar een andere plek.

Overal toe te passen

Door het kleine formaat en de enorme sterkte is Permapack overal in te passen. Liggend of staand, diep of juist heel ondiep ingegraven. Ideaal voor openbare groenvoorzieningen, uw tuin, onder uw terras, oprit of bestrating.

Opvangen regenwater van daken

Regenwater dat op daken valt wordt opgevangen in uw regenpijp. Via een bladvanger, een kunststof buis en een zandvangputje wordt dit vervolgens afgevoerd naar de Permapack. Daar loopt het regenwater in de grond.

Opvangen regenwater van verharding

Het regenwater dat op uw terras, oprit of bestrating valt wordt opgevangen met een lijngootje of afvoerputje. Dit kan via een kunststof buis en een zandvangputje worden afgevoerd of direct op Permapack worden aangesloten. Daar loopt het regenwater in de grond.

Eenvoudig te plaatsen en te koppelen

Permapack is heel eenvoudig te plaatsen, met een schop en een zaag doet u al het werk. U kunt meerdere Permapacks plaatsen, iedere Permapack is voorzien van een aansluiting aan de voor- én achterzijde. Deze kunt u eenvoudig koppelen met een kunststof buis.

Geen kans op dichtslibben

Door de open structuur en het gebruik van de zandvangput is de kans op dichtslibben minimaal.

Makkelijk mee te nemen

Permapack is klein en licht. U neemt het zo in uw auto en onder de arm mee.

Download de folder of bekijk alle technische informatie.

Wilt u meer weten? Bel ons op 0523-27278 of stuur een mail naar [email protected]

 

Meer interessante nieuwsberichten

Trias Aqua

Trias Aqua

10 mei 2019

We maken uw gebouw, woonwijk of bedrijfsterrein klimaatbestendig, waterneutraal en zelfvoorzienend. Dat doen we aan de hand van de Trias Aqua. Deze geeft heel eenvoudig prioriteit aan het toepassen van maatregelen. 
Regenwater van dak

Alles over regenwater

11 juni 2019

Neerslag ontstaat wanneer de afmetingen van onderkoelde druppeltjes in wolken te groot worden, ze worden dan te zwaar en vallen naar beneden. Wolken ontstaan op hun beurt door verdamping van water op de aarde en met name de zee.
Regenwater

Mijn Waterfabriek helpt u met duurzaam watergebruik

11 juni 2019

Regenwater houdt ons steeds meer bezig. Klimaatverandering zorgt voor overlast door hevige regenbuien, soms voor verdroging, en in ieder geval voor stijgende kosten van de rioolheffing. 
20508074_l

Grijs water uitstekend opnieuw te gebruiken

11 juni 2019

Grijs water is het water dat afkomstig is van het douchen en wassen. Het wordt grijs genoemd omdat het maar heel licht verontreinigd is. Er komen alleen zeepresten en wat lichte vervuiling in voor en dan ook nog in lage concentraties.