Revolutionaire kraan bespaart 90% op drinkwater

  • 30 jaar expertise in water
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Innovatieve oplossingen
  • Uitstekende service

11 juni 2019

Revolutionaire kraan bespaart 90% op drinkwater

Kraan bespaart 90% op drinkwater

Met een slimme technologie maakt een Zwitserse uitvinding, de Swiss Eco Tap, het mogelijk om maar liefst 90% drinkwater te besparen bij het handen wassen. Dat maakt het een ideaal product voor gelegenheden waar veel mensen komen, zoals hotels, restaurants, scholen, sportcentra, ziekenhuizen en openbare gebouwen.


Slimme technologie
Als je je handen wast dan draai je de kraan gewoon open. Zonder dat je je ervan bewust bent stroomt er dan zomaar een paar liter water door de kraan. Dat is bij de Swiss Eco Tap net even anders. Met een speciale technologie wordt het water verneveld. Daardoor heb je wel voldoende water om je handen goed te kunnen wassen, maar wordt er tegelijkertijd enorm veel water bespaard. Het vernevelde water voelt bovendien erg zacht aan op je handen.

 

 

Meer interessante nieuwsberichten

Trias Aqua

Trias Aqua

10 mei 2019

We maken uw gebouw, woonwijk of bedrijfsterrein klimaatbestendig, waterneutraal en zelfvoorzienend. Dat doen we aan de hand van de Trias Aqua. Deze geeft heel eenvoudig prioriteit aan het toepassen van maatregelen. 
Regenwater van dak

Alles over regenwater

11 juni 2019

Neerslag ontstaat wanneer de afmetingen van onderkoelde druppeltjes in wolken te groot worden, ze worden dan te zwaar en vallen naar beneden. Wolken ontstaan op hun beurt door verdamping van water op de aarde en met name de zee.
Regenwater

Mijn Waterfabriek helpt u met duurzaam watergebruik

11 juni 2019

Regenwater houdt ons steeds meer bezig. Klimaatverandering zorgt voor overlast door hevige regenbuien, soms voor verdroging, en in ieder geval voor stijgende kosten van de rioolheffing. 
20508074_l

Grijs water uitstekend opnieuw te gebruiken

11 juni 2019

Grijs water is het water dat afkomstig is van het douchen en wassen. Het wordt grijs genoemd omdat het maar heel licht verontreinigd is. Er komen alleen zeepresten en wat lichte vervuiling in voor en dan ook nog in lage concentraties.
permapack 35

Slimme oplossing voor infiltratie rondom de woning

11 juni 2019

Overlast van regenwater is eenvoudig op te lossen met Permapack. Dit zijn kleine, maar oersterke infiltratiekratten. U kunt er het regenwater in bufferen, het laten weglopen (infiltreren) in de grond of met de Permapack het regenwater transporteren naar een andere plek.