Mijn Waterfabriek in het nieuws

  • 30 jaar expertise in water
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Innovatieve oplossingen
  • Uitstekende service

11 augustus 2022

Mijn Waterfabriek in het nieuws

In deze gortdroge zomer is er veel aandacht voor waterproblematiek en daarom komt Mijn Waterfabriek volop in beeld.

In de Stentor verscheen een artikel met de kop: Waterspecialist Johan uit Hardenberg ziet voorspelling uitkomen: 'Ook in Nederland kan water opraken'. Lees het hele artikel hier

In het NOS Journaal verscheen een item regenwatergebruik waarin onze partner Rob Steltenpohl uitlegde wat het nut daarvan is. Bekijk het hier terug.

Op RTV Oost werd in het nieuws een item gewijd aan zelfvoorziening met regenwater. Maruschka Wubbels heeft Vitens niet nodig. Bekijk het hier.

In Amsterdam wordt bij de Mannoury woontorens grijs water hergebruikt voor de beplanting op het dak en de balkons. Bekijk hier de video.

En ook Hart van Nederland liet zien wat je met regenwater kunt doen om minder drinkwater te gebruiken. Dat zie je hier.

Meer interessante nieuwsberichten

Pilot fam. Rotteveel

Het perfecte circulaire watersysteem

17 november 2023

Mark en Elvira Rotteveel hebben bij hun woning een perfect voorbeeld van een circulair watersysteem gerealiseerd. Het resultaat met meer dan 90% besparing op drinkwater en 40% minder afvalwater mag er zijn. Bovendien wordt overlast van regenwater voorkomen. Aan het project werken de gemeente Alphen aan den Rijn, de provincie Zuid-Holland, Hoogheemraadschap van Rijnland en drinkwaterbedrijf Oasen mee. Lees alles op www.circulairwater.com  
Douchen

Douchen met regenwater. Hoe zit dat in Vlaanderen?

13 november 2023

Na jaren met langdurende periodes van droogte beseft de Vlaming meer dan ooit dat we duurzamer met water moeten omgaan, en dat blijkt ook uit cijfers van de Grote WaterenquĂȘte (Vlakwa, AquaFlanders, UGent - 2022). Uit de antwoorden van ruim 2600 respondenten komt onder andere naar voren dat meer dan de helft thuis een regenwaterput heeft en regenwater als een belangrijke en duurzame waterbron ziet. Opvallend is ook dat 63% van de respondenten aangeeft te overwegen om met regenwater te douchen, maar kan dit ook in Vlaanderen?
1200x675_linkedin_facebook

Mijn Waterfabriek is FD Gazelle 2023

17 oktober 2023

Trots moment. Mijn Waterfabriek doet mee aan de FD Gazellen Awards 2023 in de categorie 'Snelst Groeiende Bedrijven' in Oost-Nederland. We horen bij de top 1003 bedrijven die hard groeien in ons land. Daar zijn we heel blij mee en we zijn vooral trots op ons superteam en fijne klanten.