Mijn Waterfabriek helpt u met duurzaam watergebruik

  • 30 jaar expertise in water
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Innovatieve oplossingen
  • Uitstekende service

11 juni 2019

Mijn Waterfabriek helpt u met duurzaam watergebruik

Regenwater houdt ons steeds meer bezig. Klimaatverandering zorgt voor overlast door hevige regenbuien, soms voor verdroging, en in ieder geval voor stijgende kosten van de rioolheffing. Ook onze tijdgeest verandert ten opzichte van onze omgang met regenwater, ingegeven door ons toenemende bewustzijn over duurzaam leven, wonen en werken en door onze hang naar zelfvoorziening. Er ontstaat steeds meer behoefte om dankbaar gebruik te maken van deze natuurlijk waterbron. 

Mijn Waterfabriek heeft als doel om het u mogelijk te maken meer te doen met het water in en rondom uw woning of uw bedrijf. U kunt veel meer met regenwater, afvalwater of grondwater dan u nu doet. Dat is niet alleen duurzamer, maar vooral ook leuker en soms zelfs goedkoper. 

In de afgelopen jaren zijn er veel technieken en producten ontwikkeld om duurzaam watergebruik mogelijk te maken. U kunt zelfs volledig zelfvoorzienend worden. Mijn Waterfabriek levert allerlei slimme producten voor duurzaam watergebruik en wil het u zo makkelijk mogelijk maken om deze toe te passen.

Mijn Waterfabriek is een jonge onderneming, maar is opgericht door ervaren ondernemers en heeft met een netwerk aan bedrijven met uitgebreide expertise op het gebied van duurzaam waterbeheer.

Meer interessante nieuwsberichten

Trias Aqua

Trias Aqua

10 mei 2019

We maken uw gebouw, woonwijk of bedrijfsterrein klimaatbestendig, waterneutraal en zelfvoorzienend. Dat doen we aan de hand van de Trias Aqua. Deze geeft heel eenvoudig prioriteit aan het toepassen van maatregelen. 
Regenwater van dak

Alles over regenwater

11 juni 2019

Neerslag ontstaat wanneer de afmetingen van onderkoelde druppeltjes in wolken te groot worden, ze worden dan te zwaar en vallen naar beneden. Wolken ontstaan op hun beurt door verdamping van water op de aarde en met name de zee.
20508074_l

Grijs water uitstekend opnieuw te gebruiken

11 juni 2019

Grijs water is het water dat afkomstig is van het douchen en wassen. Het wordt grijs genoemd omdat het maar heel licht verontreinigd is. Er komen alleen zeepresten en wat lichte vervuiling in voor en dan ook nog in lage concentraties.
permapack 35

Slimme oplossing voor infiltratie rondom de woning

11 juni 2019

Overlast van regenwater is eenvoudig op te lossen met Permapack. Dit zijn kleine, maar oersterke infiltratiekratten. U kunt er het regenwater in bufferen, het laten weglopen (infiltreren) in de grond of met de Permapack het regenwater transporteren naar een andere plek.