Bespaar water

  • 30 jaar expertise in water
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Innovatieve oplossingen
  • Uitstekende service

12 juni 2019

Bespaar water bij het douchen

Water besparen bij het douchen, dat willen de meeste mensen graag. Wij weten hoe.

Bijna de helft van je waterverbruik gaat op aan douchen. Wat is er dan nog mooier om daarop te kunnen besparen en ook nog eens te kunnen genieten van een wellness douche?

De Upfall Shower maakt dat mogelijk. U doucht met 30-40 liter water per minuut, maar verbruikt maar 1-2 liter. Dat is mogelijk omdat het water gecircxuleerd wordt. Vanzelfsprekend wordt het continu gezuiverd, zodat u altijd met schoon water doucht.

U kunt tot 70% besparen op de kosten van drinkwater én op de kosten van gas. De warmte wordt door de watercirculatie namelijk ook weer opnieuw gebruikt. 

Meer weten? Klik op deze link of stuur ons een mail.

Meer interessante nieuwsberichten

Trias Aqua

Trias Aqua

10 mei 2019

We maken uw gebouw, woonwijk of bedrijfsterrein klimaatbestendig, waterneutraal en zelfvoorzienend. Dat doen we aan de hand van de Trias Aqua. Deze geeft heel eenvoudig prioriteit aan het toepassen van maatregelen. 
Regenwater van dak

Alles over regenwater

11 juni 2019

Neerslag ontstaat wanneer de afmetingen van onderkoelde druppeltjes in wolken te groot worden, ze worden dan te zwaar en vallen naar beneden. Wolken ontstaan op hun beurt door verdamping van water op de aarde en met name de zee.
Regenwater

Mijn Waterfabriek helpt u met duurzaam watergebruik

11 juni 2019

Regenwater houdt ons steeds meer bezig. Klimaatverandering zorgt voor overlast door hevige regenbuien, soms voor verdroging, en in ieder geval voor stijgende kosten van de rioolheffing. 
20508074_l

Grijs water uitstekend opnieuw te gebruiken

11 juni 2019

Grijs water is het water dat afkomstig is van het douchen en wassen. Het wordt grijs genoemd omdat het maar heel licht verontreinigd is. Er komen alleen zeepresten en wat lichte vervuiling in voor en dan ook nog in lage concentraties.
permapack 35

Slimme oplossing voor infiltratie rondom de woning

11 juni 2019

Overlast van regenwater is eenvoudig op te lossen met Permapack. Dit zijn kleine, maar oersterke infiltratiekratten. U kunt er het regenwater in bufferen, het laten weglopen (infiltreren) in de grond of met de Permapack het regenwater transporteren naar een andere plek.