Circulair water

  • 30 jaar expertise in water
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Innovatieve oplossingen
  • Uitstekende service
Geld besparen

Nederland zal het water toch als iets kostbaars moeten gaan zien

12 augustus 2019

Dat waterbeheer zal moeten veranderen. Een signaal hiervoor kwam van waterbedrijf Vitens. Als gevolg van de hitteperiode van vorige maand moest het bedrijf in Twente meer water oppompen dan volgens de vergunning was toegestaan om in de grote behoefte aan drinkwater te kunnen voorzien. De voorraden in de depots zijn niet groot genoeg voor zo’n piekperiode.
Dichte_kraan

Het water kan opraken, zelfs in Nederland

12 augustus 2019

Vooral in droge, warme periodes wordt volop gebruikgemaakt van kraanwater. Om te drinken, maar ook voor het sproeien van de tuin en lange, verfrissende douches. Vitens en de provincie Overijssel roepen - niet voor het eerst - op tot zuinigheid.
Regenwater van dak

Facts and Values van regenwatergebruik

17 juni 2019

Het gebruik of hergebruik van regenwater heeft alleen maar voordelen. Lees hier alles over de Facts and Values van regenwatergebruik.
Training regenwatersystemen

Inzicht in je regenwatersysteem

17 juni 2019

Als je een regenwatersysteem hebt wil je natuurlijk ook zien wat er gebeurt: hoeveel regenwater gebruik je en hoeveel drinkwater bespaar je. En het is geweldig leuk om dat te laten zien aan medewerkers, bezoekers en passanten. Dat kan met een...
43544267_m

Water besparen

17 juni 2019

Klimaatverandering zorgt voor lange droge periodes. De drinkwatervoorziening komt daardoor onder druk te staan, zelfs in ons ogenschijnlijk waterrijke Nederland.
Easy_Rain_6000

Ondiepe regenwatertank met lage inbouwhoogte

17 juni 2019

Wil je een regenwatertank, maar heb je te maken met hoog grondwater? Dan is een ondiepe regenwatertank met lage inbouwhoogte de oplossing. We hebben ze in alle soorten en maten. Meer weten?
tuin sproeien met regenwater

Tuin sproeien met regenwater

17 juni 2019

Regenwater kun je heel eenvoudig gebruiken om er de tuin of groenvoorziening mee te sproeien. Zowel privé als zakelijk. En dat heeft veel voordelen. Regenwater is natuurlijk water en beter voor je planten. Bovendien is het zacht, schoon en gratis. Je hoeft het alleen maar op te vangen.
Stand Urinal Sink Klein Vaarwater

WC spoelen met regenwater

17 juni 2019

Regenwater kun je heel eenvoudig gebruiken om er de wc mee te spoelen. Zowel privé als zakelijk. En dat heeft veel voordelen. Regenwater is zacht, schoon en gratis. Je hoeft het alleen maar op te vangen van je dak.