Regenwater houdt ons steeds meer bezig. Klimaatverandering zorgt voor overlast door hevige regenbuien, soms voor verdroging, en in ieder geval voor stijgende kosten van de rioolheffing. Ook onze tijdgeest verandert ten opzichte van onze omgang met regenwater, ingegeven door ons toenemende bewustzijn over duurzaam leven, wonen en werken en door onze hang naar zelfvoorziening. Er ontstaat steeds meer behoefte om dankbaar gebruik te maken van deze natuurlijk waterbron. 

Mijn Waterfabriek heeft als doel om het u mogelijk te maken meer te doen met het water in en rondom uw woning of uw bedrijf. U kunt veel meer met regenwater, afvalwater of grondwater dan u nu doet. Dat is niet alleen duurzamer, maar vooral ook leuker en soms zelfs goedkoper. 

In de afgelopen jaren zijn er veel technieken en producten ontwikkeld om duurzaam watergebruik mogelijk te maken. U kunt zelfs volledig zelfvoorzienend worden. Mijn Waterfabriek levert allerlei slimme producten voor duurzaam watergebruik en wil het u zo makkelijk mogelijk maken om deze toe te passen.

Mijn Waterfabriek is een jonge onderneming, maar is opgericht door ervaren ondernemers en heeft met een netwerk aan bedrijven met uitgebreide expertise op het gebied van duurzaam waterbeheer.